Plaćanje preko interenta postaje standard

Zato sve više malih i srednjih poduzetnika uvodi sustave online rezervacija i plaćanja na svoje web stranice. Time značajno unaprijeđuju svoje poslovanje, dobivaju na prepoznatljivosti i kvaliteti.
Da bi se uveo sustav plaćanja na postojeću web stranicu, potrebno je nekoliko koraka.
assignment

Suradnja s poslužiteljem za plaćanje

IPG (eng. Internet Payment Gateway) je tvrtka koja pri internet plaćanju posreduje između vaše web stranice i banke. Za svoje usluge oni uzimaju mali postotak od svake izvršene transakcije preko vaše web stranice. Trebate sklopiti ugovor s jednom od tih kompanija.

build

Programiranje samog sustava

Nakon što je dogovorena suradnja s IPG-om, sljedeći korak jest programiranje samog sustava. Potrebno je izraditi bazu podataka u koju će biti spremljene sve transakcije, pripremiti email-ove koji će korisnicima slati kupljeni proizvod ili uslugu, i brojne druge popratne stvari koje su potrebne ovisno o vrsti prozvoda ili usluge koju pružate.

update

Održavanje

Nakon što je cijeli sustav upogonjen, potrebno je na tjednoj razini provesti nekoliko sati pregledavajući da li sve funkcionira u redu, te izvršiti potrebne nadogradnje.

Cijena ovisi o vrsti proizvoda ili usluge koju pružate

Plaćanje se vrši uvijek nakon odrađenog dogovorenog segmenta posla, čime ste oslobođeni svakog rizika. Ukoliko vam se izrađeni digitalni proizvod ne sviđa, ne trebate ga platiti.
attach_money

Ukoliko imate samo jednu uslugu

Ukoliko imate samo jedan proizvod ili uslugu koju želite prodavati preko interneta, cijena kreće već od 10 000 kuna.

attach_money

Više vrsta iste usluge

Ukoliko se na primjer bavite iznajmljivanjem autmobila, tada spadate u ovu kategoriju. Cijena od 20 000 kuna pa nadalje.

attach_money

Kompleksniji sustavi

Za one koji na svojoj stranici žele prodavati cijeli spektar proizvoda ili usluga, potrebno je uložiti veći napor u izradu stranice, a time je i cijena veća. Često je za ovakve stranice potrebno angažirati i dizajnere. Cijena od 30 000 kuna pa nadalje.

Zvonimr Peran     2020-11-27

Bavim se programiranjem za web više od 3 godine. Moje iskustvo i marljivost garancija su kvalitete isporučenog digitalnog proizvoda.

Kontakt

Ukratko opišite vaš projekt i očekivanja od web stranice koju treba napraviti. Nakon toga možemo dogovoriti daljnje mogućnosti suradnje.